top of page

Facility Monitoring Systems

Baseret på OCEASOFT produkter

Djurhuus IT

Djurhuus IT P/S er stolte distributører af Dickson's OceaSoft monitoreringsløsninger. Med en dyb forståelse for disse systemer og de nødvendige værktøjer og ekspertise, er vi specialiseret i at hjælpe virksomheder med at udvikle og implementere FMS-løsninger, der optimerer monitoreringseffektiviteten. Vores tætte samarbejde med kunder sikrer, at vi altid har fokus på jeres unikke behov. Vi frembringer skræddersyede strategier og leverer højkvalitets- og skalerbare løsninger ved hjælp af OceaSoft's avancerede teknologi.

Med mere end 15 års erfaring og en stærk position i medicinalindustrien, er vi dedikerede til at forbinde virksomheder med den bedste monitoreringsteknologi gennem Dickson's OceaSoft produkter. Er du interesseret i at finde ud af, hvordan vi som distributører kan forbedre din virksomheds monitoreringskapacitet? Tag kontakt gennem vores kontaktformular for mere information eller for at få et skræddersyet tilbud.

Hvad vi tilbyder

Papirløs validering

Distributør

Som en autoriseret OCEASOFT ekspertdistributør har vi indgået et partnerskab med det amerikansk-baserede Dickson-selskab, OceaSoft, som har global rækkevidde og er førende inden for førsteklasses monitoreringssystemer.

Vi distribuerer i Skandinavien og Baltikum

Rådgivende partner

Igennem mere end 15 års arbejde med nogle af de største virksomheder i Danmark, har vi altid fokuseret på ærlighed og i overensstemmelse med den nødvendige løsning for alle kunder.

Baseret på en høj kompetence hjælper vi dig med at opnå det krævede resultat til IT- og monitoreringsløsninger.

Vi bruger den nyeste teknologi til papirløs validering, og tilbyder en online mulighed for let at implementere validering i din virksomhed. Gennem Application Lifecycle Management, hjælper vi dig med at spore krav, testplaner, testkørsler og meget mere!

Vores referencer

Tag kontakt

Måløv Byvej 229,

2760 Måløv Denmark

+45 72 22 02 05

  • LinkedIn

Tak for din besked!

bottom of page